Kaart     Stranden     Restaurants     Shops     Golf

Shops

Houdt u van winkelen ... ?

Marbella

Om alle winkels in Marbella binnen te gaan ga je uiteraard nooit tijd genoeg vinden. Voor filialen van de gekende internationale ketens kan je alvast beginnen op de hoofdstraat, de Av. Ricardo Soriano.

De kleine boutiques bevinden zich in het historisch centrum van Marbella, ten noorden van het Parque de Alameda.

Puerto Banús

Hier zijn uiteraard de echte luxe merken vertegenwoordigd, maar ook voor gewonere winkels is de omgeving van de haven echt wel de moeite waard.

Vergeet zeker niet ook eens binnen te gaan in El Corte Inglés.

Shopping Centra - El Corte Inglés

Voor de liefhebbers van Shopping Centra is er keuze te over : La Canãda , Marina Banús, Laguna Village in Marbella ... of wat verder weg de Plaza Mayor in Málaga of Miramar in Fuengirola.

Een aparte vermelding is wel op zijn plaats voor de 2 vestigingen van El Corte Inglés in Marbella :
- in Puerto Banús is er de prachtige winkel met wel 5 verdiepingen en een erg ruime parking. In juli en augustus is de winkel open tot 22:30h.
- in het centrum, aan het congres paleis heb je de Home Store met een enorm uitgebreid en kwalitatief assortiment voor alles in huis.

Marktjes in de straten

Typisch voor El Andaluz, markten in dorpen en straten. Je kan best eens Googelen op "Street Markets Marbella" voor een actuele lijst van dorpen in de omgeving met exacte tijd en locatie van de markt.

In Marbella stad- op de Calle Platino - kan je elke maandag ochtend naar de markt tussen 09:00h en 14:00h. Meng u tussen de locals en betaal Spaanse prijzen bij de marktkramers van schoenen, bloemen, fruit, groenten ...

Málaga

Calle Larios en parallel hieraan de Calle Nueva, zijn de belangrijkste winkelwandelstraten in Málaga voor schoenen en kleren. Leuke schoenwinkels zijn bij voorbeeld Antonio Parriego en Nicolas op de Calle Larios.

Bekende Spaanse merken Mango, Massimo Dutti, Bershka and Pull & Bear, Zara situeert zich in de zijstraat Liborio García.